BUKTI ESTRADNI RAT! Nakon što je Vendi rekla da je gej, poznati pevač UZVRAĆA UDARAC: "Ona mora kod doktora"

Autor:

Zabava

18.12.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić odgovorio je na prozivke Vesne Vukelić Vendi

BUKTI ESTRADNI RAT! Nakon što je Vendi rekla da je gej, poznati pevač UZVRAĆA UDARAC: "Ona mora kod doktora"

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Nakon jednog nastupa u Beogradu, Vesna Vukelić Vendi je rekla da se šuška da je Era Ojdanić postao gej, te da su mu dosadile žene. 

Ojdanić nije krio izenađenje zbog reči koleginice, pa joj je rekao da mora na lečenje: 

-To Vendi, moja prijateljica izjavila? Ja to ne mogu da poverujem! Da li je ona normalna? Pa, ona mi je drugarica, nemoguće. Upravo me ona na svim javnim skupovima brani od lepih žena i cura, a sad vidim da je okrenula vis - začuđeno je rekao folker za Alo, a onda žestoko udario po koleginici:

- Zabrinut sam za nju. Ne znam da li joj nije dobro, o čemu se radi? Moram da je vodim kod doktora malo da je pogledaju. Ne daj Bože da nije zglajsnula od trube- rekao je Ojdanić.

Republika

Foto: ATA Images

Era Ojdanić

Podstimo, pre nastupa u Beogradu, Vesna Vukelić Vendi progovorila je o s*ksualnom opredeljenju svog kolege Ere Ojdanića: 

- Nešto se šuška da je Era latentni gej. Pritom je počeo s godinama da nosi neke helanke, lastiš, naginje mi, iako i nije postao, da je na putu da postane. Vidim da nije gadljv na novac i voli da bude pionir u svemu i svačemu. Ne bih se iznenadila da se oproba u muškoj varijanti. Kaže da su mu žene dosadile - šokirala je Vendi izjavom, a onda i dodala da na našoj javnoj sceni ima dosta homoseksualaca, piše Kurir. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading