TADA SE I MIHA RASPLAKAO: Najemotivniji snimak koji je Siniši naterao SUZE na oči, sada zbog njega PLAČE planeta! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.12.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je iznenađen.

TADA SE I MIHA RASPLAKAO: Najemotivniji snimak koji je Siniši naterao SUZE na oči, sada zbog njega PLAČE planeta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Legendarni srpski fudbaler i trener, Siniša Mihajlović, preminuo je u 54. godini života.

Dugo se borio sa leukemijom koju je u dva navrata uspeo da pobedi, ali ga je opaka bolest treći put slomila i spasa nije bilo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Sahrana Siniše Mihajlovića održaće se u ponedeljak od 11 ujutru u Rimu, a uz lajv blog Republike možete pratiti sve ono što se bude događalo u prestonici Italije.

Od Mihajlovića su se oprostili mnogi i ova smrt uzdrmala je planetu, pa su krenuli da isplivavaju snimci i fotografije iz prošlosti. Jedan od najemotivnijih snimaka je video iz italijanske televizijske emisije koji nikog ne može da ostavi ravnodušnim, a zbog kog je čak i Mihajlović tada zaplakao.

Voditelj je na velikom video bimu pustio video snimak na kom su prikazane brojne situacije iz Mihinog detinjstva, prvi fudbalski koraci, kao i izjave njemu dragih ljudi. Kada je to ugledao, na njegovom dobroćudnom licu pojavile su se suze, a verujemo da su i gledaoci kraj malih ekrana isto tako odreagovali.

Tu situaciju možete pogledati na 15:40 od početka snimka.

Siniša Mihajlović biće sahranjen u Rimu u ponedeljak od 11 časova, a od njega su se već oprostili mnogi, pa tako i navijač Juventusa Danijele Petrela koji je za naš portal rekao sledeće:

- Siniša je, sportski gledano, bio neprijatelj za mene pošto je igrao za Romu, Lacio i Inter. Takođe, trenirao je klubove koje sam ja mrzeo. Mi smo ga napadali i vređali, a on je kao ličnost zaslužio poštovanje. Uvek nam je odgovarao na isti način i slao nas u tri pi*de materine. Uvek je srčano odgovarao na prozivke, uvek je bio dosledan sebi i u dobru i u zlu. Objektivno gledano, bio je veliki igrač. I dalje se sećam njegovih slobodnih udaraca, kakve je samo rakete lansirao, majko mila. Bio je rođeni borac. Tvrd i na terenu i van njega. Jedna velika ličnost. Pozdrav, Siniša - rekao je Petrela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading