SVA U ZLATU I OD POLA MILIONA EVRA! Kuća Ljube Aličića BLJEŠTI od skupocenosti, sve donosili iz Amerike i Egipta, jedna od najvrednijih kuća na estradi, ŠOKIRAĆETE se! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2022

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični dom pevača sav u zlatu.

SVA U ZLATU I OD POLA MILIONA EVRA! Kuća Ljube Aličića BLJEŠTI od skupocenosti, sve donosili iz Amerike i Egipta, jedna od najvrednijih kuća na estradi, ŠOKIRAĆETE se! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Pevač Ljuba Aličić je u samom centru Šapca sagranio velelepnu vilu, tamnoroze boje, u koju je uložio oko pola miliona evra. On u ovoj kući živi sa suprugom Željanom i dvojicom sinova, dok je sinu Dejanu kog ima iz prvog braka sagradio kuću u drugom delu grada.

Ljuba je pre dve godine pustio ekipu emisije ''Premijera'' da uđu u njegov porodični dom, a ono što je tada čitava javnost videla ostavila je sve bez reči. Naime, unutrašnjost kuće je sva od pozlate, stilskog nameštaja, zidovi su puni umetničkih slika i antikviteta, a zlatna boja dominira.

- Ona je moja najveća životna ljubav, imamo dva sina. Lepo se slažemo. Moju Željanu sam uzeo iz škole i ne bi imao ništa da nije bilo nje, znate kako kažu, kuća je na ženi. Imao sam srećnu, vrednu ženu - rekao je Aličić tada, a Željana je dodala:

- Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama - rekla je Željana.

- Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj bolji - rekla je Ljubina supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading