OČEKUJTE GUŽVE ZBOG SVETOG NIKOLE! Vozači, oprez i strpljenje: Ovi delovi grada su najkritičniji!

Autor:

Vesti

19.12.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačan intenzitet saobraćaja se očekuje kasnije tokom dana.

OČEKUJTE GUŽVE ZBOG SVETOG NIKOLE! Vozači, oprez i strpljenje: Ovi delovi grada su najkritičniji!

Foto: naxi kamere/printscreen

Pojačan intenzitet saobraćaja zbog slave Sveti Nikola očekuje se danas u popodnevnim i večernjim časovima, izjavio je za Tanjug Jovica Mitić iz Auto-moto saveza Srbije (AMŠ).

- Produžen je vikend za sve one koji praznuju i iz tog razloga očekujemo promenljiv intenzitet saobraćaja tokom celog dana. U ovim jutarnjim časovima biće malo pojačanog saobraćaja na prilaznim putevima većim gradskim centrima, a veliki broj vozila očekujemo u večernjim sati - rekao je Mitić.

On je apelovao na vozače da obrate pažnju na poledicu, mokar kolovoz, mostove i nadvožnjake jer ukoliko naiđu na te deonice, vrlo brzo se gubi kontrola nad vozilom.

Mitić savetuje vozačima da danas posebno obrate pažnju, iako su prividno kolovozi suvi i padavina nema, ali temperature su te koje stvaraju veći problem vozačima.

Takođe, kaže da magla u Vojvodini, na putevima u okolini Sombora, Novog Sada, Subotice, smanjuje vidljivost na nekih 200 metara.

- Dežurne službe JP Putevi Srbije su sve na intervenciji. Rade na posipanju kritičnih deonica. Savetujemo vozačima da zbog opasnosti od poledice, drže propisano odstojanje i prilagode brzinu - rekao je Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading