NINO PREBOLEO TEODORU? Košarkaš Džehvu zamenio zgodnom BRINETOM, svi u šoku nakon ove fotke! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš je objavio fotografiju sa nepoznatom brinetom.

NINO PREBOLEO TEODORU? Košarkaš Džehvu zamenio zgodnom BRINETOM, svi u šoku nakon ove fotke! (FOTO)

Foto: Instagram.com

O raskidu pevačice Teodore Džehverović i košarkaša Nina Čelebića se priča uveliko. Njih dvoje su se najpre otpratili sa društvene mreže Instagram, a potom i pobrisali zajedničke fotografije.

Nino je sada iznenadio mnoge kada je objavio fotografiju sa zgodnom brinetom, što je izazvalo brojne komentare. I dok su se jedni pitali da li je u pitanju nova devojka, drugi su isticali da je u pitanju drugarica Mina, sa kojom se i ranije fotografisao i javno eksponirao.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nino Čelebić objavio sliku sa nepoznatom devojkom

Podsetimo, majka Teodorina Goca Džehverović je sve zaintrigirala svojom izjavom.

- Nemam informacije da su Tea i Nino raskinuli. Ona je sinoć bila kod mene, pričale smo, rekla bi mi da je došlo do raskida sigurno. A to što piše tamo da se oni kao ne prate na Instagramu i da su obrisali slike, ni to ništa ne mora da znači. Šta ako je opet marketinški trik? Pre će to biti nego raskid. Vidite kako je ispalo dobro za duet sa Mahrinom, pa možda je samo to i sada u pitanju. Verujem da nema ništa od njihovog raskida, a da li im baš ljubav cveta, to ne znam stvarno, kao ni to kad će svadba - rekla je Goca za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading