PEDALA U ĐENOVI: Stanković se rešio VELIKE GLAVOBOLJE - Sampdorija povukla RADIKALAN POTEZ!

Autor:

Sport

03.01.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đenovljani se odrekli neefikasnog špica i doveli pojačanje pred nastavak grčevite borbe za opstanak.

PEDALA U ĐENOVI: Stanković se rešio VELIKE GLAVOBOLJE - Sampdorija povukla RADIKALAN POTEZ!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Sampdorija, srpskog stručnjaka Dejana Stankovića, dogovorila je trampu sa Empolijem, čije redove će pojačati Frančesko Kaputo.

Italijanski napadač se vraća u Toskanu, gde je već boravio u periodu od 2017. do 2019. godine, a u prvoj sezoni u Seriji B bio je strelac čak 27 golova u drugom rangu takmičenja.

Ipak, Kaputo je daleko od te forme, tokom jeseni je dao tek dva pogotka, po jedan u šampionatu i Kupu Italije, pa su Đenovljani morali nešto da menjaju.

U suprotnom smeru otišao je holandski napadač Sem Lamers koji će sezonu završiti u Sampdoriji, a koga je Atalanta svojevremeno platila osam miliona evra.

 

 

Videćemo da li će 25-godišnji centarfor na stadionu "Luiđi Feraris" opravdati očekivanja i pomoći Sampi da ostvari glavni cilj - opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala.

Stankovićeve izabranike prvi izazov u Novoj godini očekuje već u sredu, kada u okviru 16. kola Serije A gostuju ekipi Sasuola u Ređo Emiliji, a Deki je najavio da će mu za bolje rezultate biti neophodna pojačanja i promene u igračkom kadru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading