PRIJATELJI MIRNESE MIKI OTKRILI GDE BI MOGLA DA SE KRIJE: Volela je luksuz, ali nikada nije mogla da ga priušti

Autor:

Svet

03.01.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikin bivši kolega je siguran da je ona imala pomoć.

PRIJATELJI MIRNESE MIKI OTKRILI GDE BI MOGLA DA SE KRIJE: Volela je luksuz, ali nikada nije mogla da ga priušti

Foto: Printscreen/Instagram

Nakon što se je ukrala više od milion evra od firme za transport novca u oktobru, Mirnesa S. je verovatno postala najtraženija žena u Nemačkoj. Otad je Miki, poreklom iz BiH, u bekstvu.

Iako je Mirnesa od dolaska u Nemačku živela običnim životom, stanovala u jednosobnom stanu i radila kao konobarica, njeni prijatelji kažu da je uvek za sebe želela mnogo više.

Nemački RTL razgovarao je proteklih nekoliko dana sa njenim prijateljima, kako bi pokušali da saznaju kakva je ona kao osoba.

Jedan njen poznanik kaže da je Miki oduvek volela luksuz is kupe stvari, ali da sama sebi nikada nije mogla da priušti takav način života.

Za brendirane proizvode poput Roleksa, kojim se hvalila na Instagramu nikada nije imala para. U pitanju je obična kopija", kaže poznanik koji je želeo da ostane anoniman.

Međutim, njen tatoo - majstor i blizak prijatelj Ismail Gursoj kaže da je Miki kao osoba "potpuno luda u pozitivnom smislu".

- Ako je neko sposoban da uradi tako nešto, onda je to Miki. Mogu da zamislim koliko su je "svrbeli prsti" dok je radila u firmi koja se bavi novcem. Mislim da joj se taj posao i sviđao jer ima veze sa luksuzom. Ona je jednostavno želela da obezbedi sebe, da više ne mora da radi. Sada definitivo tako živi - kaže Ismail.

Kada bi imao priliku da je čuje ili vidi, Ismail kaže da bi je samo posavetovao da se dobro čuva.

- Posavetovao bih je da se vrati i preda. Ona sada ne može da viđa svoje prijatelje i porodicu, ne znam da li je taj novac vredan toga - smatra on.

Foto: Printscreen/Instagram

Mirnesa S.

Bivši kolega misli da je imala pomoć

Slično misli i njen bivši kolega Ivan Angelov, koji je bio šokiran kada je čuo šta je Miki uradila.

- U jednu ruku sam bio šokiran, ali u drugu nisam. Svima je bilo jasno da joj je posla bilo preko glave, želela je da iskulira. Siguran sam da je imala pomoć - kaže on.

Iako niko sa sigurnošću ne može da kaže gde se Mirnesa sada nalazi, mnogi njeni prijatelji veruju da se možda vratila u rodnu BiH, prenosi Telegraf.

Policija je do sada dobila više od 150 prijava, a čak je i portparolka policije Ilona Bon rekla da inspektori veruju da se Miki krije negde na Balkanu.

Podsetimo, Mirnesa je u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a pre ove kompanije, radila je kao konobarica. Rodom je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Busovače. Roditelji su je se odrekli, a devojački se prezivala Bešlić, doznaje portal Crna-Hronika.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Mirnesa S.

 

U razotkrivanju identiteta ključan je bio njen Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u skupocenu odeću.

Osumnjičena ima brojne tetovaže na telu, posebno na rukama, koje mogu da pomognu u potrazi.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

- Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji - saopštila je policija u Štutgartu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading