"POSEBNI" PONOVO SVE ŠOKIRAO! Pele, Maradona, Mesi i Kristijano su NEBITNI, Murinjo je odabrao NAJVEĆEG IKADA!

Autor:

Sport

03.01.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro ga pamti!

"POSEBNI" PONOVO SVE ŠOKIRAO! Pele, Maradona, Mesi i Kristijano su NEBITNI, Murinjo je odabrao NAJVEĆEG IKADA!

Foto: Tanjug/AP

Možete da ga volite, možete da ga mrzite, ali Žoze Murinjo nikada nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Portugalac je zbog svojih uspeha, ali i izjava i načina rada stekao nadimak "posebni", a sada je ponovo pronašao način da šokira planetu.

On je sve iznenadio svojim izborom najvećeg igrača u istoriji fudbala. Pele, Maradona, Mesi i Kristijano Ronaldo ostali su nebitni - za Murinja postoji jedan fudbaler koji je na prvom mestu.

- Brazilac Ronaldo je najbolji svih vremena. Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi imaju karijere, koje duže traju, a na vrhu su 15 godina. Međutim, ako govorimo isključivo o talentu i veštini, niko ne može da nadmaši Ronalda - rekao je Žoze Murinjo, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

 

- Shvatio sam da je Ronaldo najbolji fudbaler kojeg sam ikada video na terenu. Tada sam ga video u Barseloni sa Bobijem Robsonom. Povrede su mu uništile karijeru, koja je mogla da mu bude neverovatna. Međutim, talenat koji je u Barseloni tada imao 19-godišnji brazilski fudbaler, bilo je nešto neverovatno.

Ronaldo (46) je u karijeri igrao za Kruzeiro, PSV, Barselonu, Inter, Real, Milan i Korintijans. On je igračku karijeru okončao 2011. godine. Za reprezentaciju Brazila postigao je 62 gola na 98 utakmica.

Povrede su ga omele da pruži daleko više i napravi još bolju karijeru, ali je i dan danas ostao upamćen kao jedan od najboljih napadača i fudbalera ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading