BUM! Žoze Murinjo KRENUO po Srbina!

Autor:

Sport

29.12.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U njemu vidi rešenje problema.

BUM! Žoze Murinjo KRENUO po Srbina!

Foto: Starsport

Saša Lukić i Aleksandar Mitrović

Zimska transfer pijaca biće veoma zanimljiva.

Mnogi klubovi polako, ali sigurno traže pojačanja, a puno igrača će promeniti boju dresa.

Jedan od fudbalera koji su posebno na ceni je i srpski vezista Saša Lukić, tako bar prenosi "Tutomerkato". Igrač Torina velika je želja Žozea Murinja i Rome, te portugalski stručnjak baš u njemu vidi rešenje za vezni red "vučice" posebno kada je propao pokušaj da na "Olimpiko" stigne David Fratesi iz Sasuola.

Republika

Foto: Starsport

Saša Lukić

 

Lukić trenutno vredi oko 13 miliona evra, traži ga i Napoli, ali Roma ima svoje adute u borbi za proverenog vezistu. Pored novca, Rimljani su voljni da put Torina pošalju i albanskog reprezentativca Maraša Kumbulu. U pitanju je defanzivac koji je stigao u Romu iz Verone, ali je ove sezone odigrao samo tri utakmice i deluje da Murinjo na njega ne računa ozbiljno.

Srpski vezista igra odlično u Torinu gde je ove sezone na 14 utakmica u svim takmičenjima postigao tri, a namestio jedan pogodak. On je u Torino stigao iz Partizana još u julu 2016. godine za 1.7 miliona evra, ali je jedan deo karijere proveo i na pozajmici u Levanteu. Nastupao je još i za Teleoptik, ali je najbolje partije ipak pružao u Torinu za koji je na 163 meča ukupno postigao 14, a namestio šest pogodaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Saša Lukić

 

Za Partizan je igrao 33 puta i dao je dva, a namestio jedan gol, u dresu Teleoptika odigrao je 21 utakmicu i postigao tri gola, dok je za Levante nastupio 18 puta.

Takođe, Lukić je i standardan član naše reprezentacije i do sada je odigrao 35 mečeva za nacionalni tim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading