DETONACIJA NA APENINIMA: Zvezda Mančester sitija stiže kod Ibrahimovića?!

Autor:

Sport

08.12.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je najskuplji igrač u istoriji Premijer lige!

DETONACIJA NA APENINIMA: Zvezda Mančester sitija stiže kod Ibrahimovića?!

Foto: Tanjug/AP

Fil Foden i Džek Griliš

U jeku Svetskog prvenstva koje se održava u Kataru stigle su nam veoma zanimljive vesti sa Apenina.

Naime, najskuplji igrač u istoriji Premijer lige, Džek Griliš, koji je u Mančester siti stigao za 117 miliona evra, na meti je Milana.

"Kalčomerkato" tvrdi da će "roso-neri" svim silama pokušati da narednog leta dovedu Griliša u tim, a u prilog im ide činjenica da se Englez nije toliko dobro snašao na "Etihadu".

Pokušaće Milan i ove zime da ostvari senzacionalan transfer kako bi se umešao u trku za šampionsku titulu sa Napolijem za kojim zaostaje čak osam bodova. Ipak, daleko je realnije da se u ofanzivu na Griliša krene na leto 2023. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džek Griliš

Milan se sprema da na leto proda Rafaela Leaa, najboljeg pojedinca u timu, a na njegovo mesto bi Paolo Maldini i čelni ljudi tima želeli da dovedu upravo Griliša. Leao ima još godinu i po dana ugovora sa Milanom, a ako odbije potpisati novi, klub će ga na leto morati prodati da ga godinu kasnije ne bi izgubio besplatno. Upravo zato se već radi na dogovaranju zamene.

Siti je spreman da proda Griliša za 70 miliona evra što je daleko manje od 117 za koliko je Englez stigao na "Etihad". Za Leaa bi Milan mogao da dobije dovoljno kako bi ovaj transfer bio moguć, a bilo bi jako zanimljivo videti da li Zlatan Ibrahimović ima leka za glavu Džeka Griliša koja je već neko vreme veliki problem.

Takođe, Mančester siti želi na "Etihad" da dovede i Džuda Belingema, a kada bi i on obukao svetlo plavi dres Griliš bi se jako teško izborio za minute. Da li će do ovog senzacionalnog transfera doći ostaje da se vidi u periodu koji nam stiže uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading