EMOTIVNA IZJAVA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Da li mu iko VERUJE?

Autor:

Sport

06.12.2022

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski as tvrdi da ne želi da bude u centru pažnje, ali ga dela demantuju.

EMOTIVNA IZJAVA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Da li mu iko VERUJE?

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Centarfor Milana Zlatan Ibrahimović pokušao je da razbije kontroverze vezane za njegovo ime rečima da "nije egoista" i da se "uvek raduje timskom uspehu".

Želim da doprinesem timu na svaki mogući način. Nisam egoista i ne želim da sve postignem sam. Došao sam u Milan sa namerom da dam sve od sebe - pomognem saigračima da napreduju i timu da bude uspešan, uz razumevanje procesa kroz koji prolazimo. To zahteva veliku žrtvu i naporan rad, nisam došao da prekratim vreme. Asistenti su podjednako bitni kao i napadači, radim sve što je u mojoj moći - izjavio je Šveđanin, a potom je dodao:

 

 

Postao sam najstariji asistent u istoriji Milana. Veoma mi je važno da ekipa pobeđuje. Činim baš sve da pomognem, čak i kao najstariji igrač - zaključio je Ibrahimović.

Podsetimo da se popularni Ibra oporavlja od povrede kolena, očekuje se da se na teren vrati posle Nove godine, a prošle sezone je pomogao "roso-nerima" da osvoje Skudeto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading