ŠTA GOD DA OBJAVI, FANOVI POLUDE: Zlatan opet "oborio internet", lajkovi i komentari pljušte kao kiša! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2022

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja u svom stilu.

ŠTA GOD DA OBJAVI, FANOVI POLUDE: Zlatan opet "oborio internet", lajkovi i komentari pljušte kao kiša! (VIDEO)

Foto: Starsport

Zlatan Ibrahimović na "Marakani"

Zlatan Ibrahimović jedna je od najzanimljivijih figura u svetu fudbala.

Iskusni švedski napadač i dalje privlači pažnju šta god da uradi, i pored toga što ima 41 godinu. 

Ibrahimović se trenutno nalazi u Milanu, gde se oporavlja od povrede, ali ne odustaje od fudbalske karijere, te je najavio povratak na teren. Pored fudbalske, Zlatan je počeo da gradi još jednu jako zanimljivu karijeru.

Postao je aktivan na društvenoj mreži Tik-tok, gde je za kratko vreme skupio ogroman broj pratilaca. Šta god da objavi postane viralno, pa je tako i poslednji snimak dostigao više stotina hiljada lajkova i nekoliko hiljada komentara.

 

 

Napadač Milana je, kao što smo napisali, trenutno na listi povređenih fudbalera, a tokom karijere promenio je veliki broj klubova. Nastupao je za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi i na ukupno 815 utakmica postigao je 492, a namestio 202 gola. 

Osvajao je titule u Italiji (pet puta), Francuskoj (četiri puta) i Holandiji (dva puta), u kolekciji ima i razne kupove i superkupove, ali nikada nije stigao do pehara Lige šampiona.

Za reprezentaciju Švedske debitovao je 31. januara 2001. godine i od tada, pa do sada odigrao je 121 utakmicu, postigao je 62 gola, a dodao i 25 asistencija.

Biće veoma zanimljivo do kada ćemo Zlatana Ibrahomovića gledati na terenima širom Evrope i sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading