SRBIN IZREŠETAO ATALANTU: Het-trik Lazetića u pobedi Milana (VIDEO)

Autor:

Sport

06.11.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Crvene zvezde dominira u Italiji.

SRBIN IZREŠETAO ATALANTU: Het-trik Lazetića u pobedi Milana (VIDEO)

Foto: printscreen/Arena sport

Marko Lazetić

Mladi tim Milana je u 11. kolu italijanske Primavere kod kuće pobedio vršnjake iz Atalante sa ubedljivih 4:0, a igrač utakmice bio je Marko Lazetić.

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde je bio centralna figura meča, pošto je postigao het-trik.

Mrežu "Boginje provincije" načeo je Gabrijele Alezi u 17. minutu, a Lazetić je već u 22. duplirao prednost "Rosonera". Srbin je tu sjajno pratio napad svog tima, a golmana gostiju je matirao sa peterca.

Srpski napadač je u 35. minutu povisio na 3:0. Iskoristio je Lazetić tada smušenu intervenciju odbrane rivala, izašao je sam pred Pjotra Pardela i rutinski je pogodio u metu.

Lazetić je het-trik kompletirao u 78. minutu, kada je postavio konačan rezultat. To je bio ujedno i najlepši detalj na meču, pošto je mladi reprezentativac naše zemlje predivno "zalomio", ostavio svog čuvara u magli i preciznim i snažnim udarcem u bliži ugao pogodio mrežu.

Posle 11 kola, Milanov tim do 19 godina se nalazi na desetom mestu na tabeli Primavere sa 15 bodova, dok je Atalanta osvojila 11 i trenutno je na 14. poziciji.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, Lazetić je prošao kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde, a za prvi tim crveno-belih je na 17 utakmica dao jedan gol.

Za seniorski tim Milana je debitovao prošle sezone u polufinalu nacionalnog Kupa protiv Intera, kada je u porazu od 3:0 odigrao poslednja četiri minuta. To mu je ujedno i jedini nastup za prvi tim šampiona Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading