TOPOVI PUCAJU LONDONOM! Čelsi NEMOĆAN, Arsenal ponovo LIDER Premijer lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.11.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan gol odlučio na "Stamford Bridžu".

TOPOVI PUCAJU LONDONOM! Čelsi NEMOĆAN, Arsenal ponovo LIDER Premijer lige! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Čelsi - Arsenal

Fudbaleri Arsenala nastavili su sa sjajnim premijerligaškim partijama pošto su kao gosti savladali Čelsi minimalnim rezultatom 1:0 (0:0).

Odlučujući gol na "Stamford Bridžu" postigao je Gabrijel u 63. minutu meča, a on se najbolje snašao u kaznenom prostoru "plavaca" posle kornera, na asistenciju Sake.

 

 

"Tobdžije" su odigrale bolje tokom većeg dela londonskog derbija, a utisak je da su zasluženo stigle do tri boda. Najbolju šansu u prvom poluvremenu propustio je Vajt, koji je neprecizno šutirao u 11. minutu utakmice. Samo minut uoči pogotka gostij, Mendi je sjajno ukrotio pokušaj Žezusa, ali potom za Čelsi nije bilo spasa.

 

 

Arsenal je, nakon 13 odigranih utakmica, lider Premijer lige sa 34 osvojena boda, dva više od Mančester sitija, dok je Čelsi na sedmom mestu sa 21.

Šampionat Engleske nastavlja se tokom naredne sedmice mečevima vanrednog kola, na "Emirate" u sredu stiže Brajton, dok "Grđani" čekaju "Plavce" na "Etihadu".

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading