UŽAS: Nacija u šoku, PROPUŠTA Svetsko prvenstvo u Kataru!

Autor:

Sport

03.11.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalne vesti stižu iz Londona.

UŽAS: Nacija u šoku, PROPUŠTA Svetsko prvenstvo u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Mitrović i Čilvel

Ben Čilvel, levi bek ekipe Čelsija, doživeo je tešku povredu na utakmici 6. kola grupne faze protiv Dinama iz Zagreba zbog koje će propustiti predstojeći Mundijal u Kataru.

Da stvar po Čilvela bude gora, povreda je došla u 94. minutu susreta, samo dva minuta pre kraja utakmice na "Stamford Bridžu". Prema prvim navodima, stradala je tetiva kolena, pa će Čilvel ponovo morati na dužu pauzu, pošto je propustio gotovo čitavu prošlu sezonu zbog povrede.

Prognoze Grejema Potera, menadžera Čelsija, po završetku meča nisu bile dobre.

 - Moramo to da pogledamo, ali nije nimalo pozitivno. U ovako pozitivnoj večeri, to je poslednje što smo želeli da se dogodi - izjavio je Poter.

Takođe, šef struke "Plavaca" je dodao da je levi bek izuzetno razočaran razvojem događaja.

- Razgovarali smo kratko. Osetio je nešto dok je polazio i to je sve. Razočaran je i jako ljut.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ben Čilvel (levo) u dresu Čelsija

Ovo je novi problem za Engleze i Gareta Sautgejta pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Povređen je i Ris Džejms, desni bek ekipe iz Londona, a povredu vuče i Kajl Voker, koji je blizu oporavka, makar prema navodima Pepa Gvardiole, pa će se vrlo verovatno naći na spisku putnika za Katar.

Mundijal u azijskoj državi počinje 20. novembra utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora. Engleska se na prvenstvu nalazi u grupi B, zajedno sa reprezentacijama Irana, Velsa i SAD-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading