MITROVIĆ U BOLOVIMA, LEKARI HITNO REAGOVALI: Strepnja pred Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Autor:

Sport

29.10.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavobolja za Piksija.

MITROVIĆ U BOLOVIMA, LEKARI HITNO REAGOVALI: Strepnja pred Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama i Evertona su u 14. kolu Premijer lige odigrali meč bez golova, a svih 90 minuta za domaći tim je na terenu proveo reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović.

Srpskom golgeteru je to bila tek četvrta utakmica ove sezone u kojoj nije naterao protivničkog golmana da vadi loptu iz mreže, ali je zbog oštrog faula u prvom poluvremenu završio u beležnici glavnog arbitra Džona Bruksa, koji mu je pokazao žuti karton.

Ipak, prethodno su zbog Mitrovića zanemeli svi navijači "Kotidžersa", ali i reprezentacije Srbije.

Naime, na isteku četvrt časa igre je centarfor londonskog kluba doživeo nezgodan pad, posle kog je momentalno počeo da se previja od bolova, dok je ležao nasred terena.

Istog trenutka je lekarska ekipa ušla na travnati tepih "Krejven Kotidža" kako bi ukazala pomoć srpskom reprezentativcu.

Popularni "Mitrogol" se tada jedva pridigao i uz pomoć doktora je odšetao sa terena, usput se raspravljajući sa sudijom koji nije sankcionisao Konora Koudija zbog toga što se podmetnuo našem asu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lekari izvode Aleksandra Mitrovića sa terena

Srećom, Aleksandar Mitrović se ubrzo vratio na teren i bez posledica je odigrao meč do kraja. Međutim, treba uzeti u obzir da je bio pod adrenalinom i da zato nije osećao bol, koji bi mogao da usledi kada se ohladi mesto na koje je pao.

Podsetimo, Srbija za manje od mesec dana učestvuje na Svetskom prvenstvu u Kataru, pa bi bilo odlično da je sa Mitrovićem sve u redu, pogotovo što bi "Orlovi" mogli da imaju ogroman problem sa Dušanom Vlahovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading