PIKSI NA MUKAMA: Selektor mora da PRELOMI, sve oči nacije uprte su u njega!

Autor:

Sport

29.10.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi nalazi se na slatkim mukama pred start prvenstva.

PIKSI NA MUKAMA: Selektor mora da PRELOMI, sve oči nacije uprte su u njega!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje za samo 21 dan, a u poslednjim danima pred prvenstvo prate se rezultati i forma svih potencijalnih reprezentativaca.

Jedan od onih koji se nameću u poslednji čas je Filip Mladenović, levi bek Legije i reprezentacije Srbije, koji je u pobedi svog tima protiv Jagielonije od 5:2 postigao gol, a upisao je i jednu asistenciju.

Nastupom protiv Jagielonije nastavio je svoju nestvarnu seriju ove sezone, pošto je u 12 odigranih utakmica u prvenstvu Poljske, Mladenović upisao pet golova i četiri asistencije. Nešto na čemu bi mu mnogi napadači pozavideli.

Republika

Foto: Starsport

Filip Mladenović zajedno sa SMS-om i Đuričićem

Ovom pobedom, Legija je izbila na drugu poziciju poljske "Ekstraklase", sa 28 osvojenih bodova iz 15 odigranih mečeva. Ispred njih se nalazi samo Rakov, koji ima 32 boda, a takođe i jednu utakmicu manje odigranu.

Odlična forma Mladenovića može da raduje Piksija, pošto je levi bek Legije jedan od igrača na koje selektor Srbije sigurno računa, ali isto tako, može da predstavlja i problem, pošto fudbaler Legije predstavlja dostojnu konkurenciju Filipu Kostiću, koji u poslednje vreme igra u malo slabijoj formi. Dragan Stojković će se očigledno naći u problemu kada bude trebao da odabere startera na levoj strani.

Mladenović je do sada odigrao 19 utakmica u dresu Srbije, a postigao je i jedan pogodak, u pobedi protiv Rusije 2020. godine u poslednjem kolu grupe Lige Nacija.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, a selektor Stojković ima vremena do 13. da objavi spisak od 26 fudbalera na koje računa na predstojećem Mundijalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading