VIŠE NEMA DILEME: Poznato da li će Piksi moći da računa na VELIKU UZDANICU!

Autor:

Sport

03.11.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti za Srbiju.

VIŠE NEMA DILEME: Poznato da li će Piksi moći da računa na VELIKU UZDANICU!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Nemanja Maksimović

Nemanja Maksimović, koji je doživeo povredu u prethodnoj utakmici Hetafea, na sreću nije teže povređen, pa će Dragan Stojković Piksi moći da računa na njega na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Reprezentativac Srbije je napustio teren u 58. minutu utakmice sa Elčeom, koja je bila na programu u ponedeljak 31. oktobra, pa se u javnosti pojavila bojazan da će Maksimović propustiti predstojeći Mundijal, koji je na programu u Kataru.

Foto: Starsport

Nemanja Maksimović u dresu Srbije

Ipak, strelac jednog od najbitnijih golova u istoriji srpskog fudbala, onog u finalu na Novom Zelandu protiv Brazila, kada je mlada selekcija Srbije postala svetski prvak, nije teže povređen, odnosno došlo je samo do blagog grčenja mišića, pa će Maksimović vrlo verovatno biti u sastavu za predstojeći meč protiv Kadiza, prenosi "Maxbet sport".

To je odlična vest za Srbiju i Piksija, pošto je selektor vrlo često znao da od starta utakmice pošalje Maksimovića na teren.

Ipak, probleme sa pvoredama imaju i Darko Lazović, Andrija Živković, Ivan Ilić, Miloš Veljković, ali i Dušan Vlahović, pa će Srbija morati još nekoliko dobrih vesti da dobije, ukoliko želi da u Katar otputuje u najjačem sastavu.

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje 20. novembra, kada će se domaći Katar sastati sa selekcijom Ekvadora, dok će naša reprezentacija svoj prvi meč odigrati četiri dana kasnije protiv Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading