PRE PAR DANA VIDELA TRAGOVE NASILJA, ALI NIJE MOGLA DA VERUJE! Oglasila se ćerka pretučene starice: Otac nasilnice se javno izvinio

Autor:

Hronika

03.11.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac medicinske sestre se javno izvinio porodici i narodu za ono što je njegova ćerka uradila u Domu za stare u Peći.

PRE PAR DANA VIDELA TRAGOVE NASILJA, ALI NIJE MOGLA DA VERUJE! Oglasila se ćerka pretučene starice: Otac nasilnice se javno izvinio

Foto: Printskrin: Twitter

Ćerka starice Žaneta Nura koja je fizički zlostavljana u domu za stare u Peći, u emotivnoj izjavi, rekla je da je šokirana nasiljem koje je doživela njena majka, prenosi televizija "Dukađini".

Nura je navela da je svoju majku posećivala jednom ili dva puta nedeljno, a da je pre četiri dana, tokom posete domu za stare, primetila znake nasilja na njenom licu, ali joj je bilo neverovatno da poveruje da to potiče od radnika Doma.

- Posećivala sam je barem jednom ili dva puta nedeljno, a pre četiri-pet dana videla sam tragove nasilja na licu, ali nisam mogla da poverujem da bi u takvom domu to moglo da dođe od radnika. Automatski sam izvukla majku odatle, a sada se nadam da će pravda biti zadovoljena, a slučaj rasvetljen. Desilo se mojoj majci, ali hajde da se ne desi drugima - izjavila je, prenosi Euronjuz.

Nura je istakla kako je veoma potrešena zbog nasilja koje je sprovedeno nad njenom majkom:

- Primeniti nasilje nad sedamdesetogodišnjom ženom... Tri sestre, jedna joj je držala ruke, dok su joj se druge smejale - to je kraj sveta. Veoma sam potresena.

Ćerka zlostavljane žene kaže da će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi pravda bila zadovoljena.

INSTITUCIJE NEKA DELUJU U SKLADU SA ZAKONOM

Otac medicinske sestre koja je fizički napala stariju ženu u Peći, Naim Peljaj, javno se izvinio za poteze svoje ćerke.

On se, u izjavi za Kljan Kosova, takođe javno izvinio porodici Nura iz Đakovice, rekavši da su ga objavljeni snimci strašno pogodili, kao i njegovu porodicu. Peljaj je zatražio da se pravosudne institucije pozabave ovim slučajem.

- U slučaju naše ćerke, tražimo da pravosudne institucije deluju u skladu sa zakonom Republike Kosovo za krivična dela koja joj se stavljaju na teret - zaključio je Peljaj za Kljan Kosova, prenosi Euronjuz.

Podsetimo, dve žene, koje su inicijalno uhapšene, osumnjičene su za krivično delo "napad", dok je treća osoba, koja je uhapšena kasnije tokom dana, osumnjičena za delo "neovlašćeno fotografisanje ili snimanje".

Na snimku koji se proširio društvenim mrežama se vidi radnica doma za stare kako zlostavlja stariju ženu.

Medicinska sestra Aurona Peljaj rekla je policiji da se "branila" od 70-godišnje žene, iako je u videu bilo jasno da starica čak nije ni imala dovoljno snage da se brani.

Zbog ovog slučaja suspendovane su četiri sestre umešane u zlostavljanje korisnice Centra za brigu o starima "Orenda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading