OTKRIVENO ŠTA JE CECA OPERISALA U ISTANBULU: Zahvat je trajao OSAM sati, a sada se saznalo šta je razlog!

Autor:

Zabava

03.11.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović imala je operaciju u Turskoj u trajanju od osam sati

OTKRIVENO ŠTA JE CECA OPERISALA U ISTANBULU: Zahvat je trajao OSAM sati, a sada  se saznalo šta je razlog!

Foto: Nikola Mutic

Fotografije Cece Ražnatović nakon završene operacije od osam sati u Istanbulu nedavno su dospele u javnost, a mnogobrojni fanovi folk zvezde želeli su da saznaju šta je bio razlog operativnog zahvata, što se sada saznalo. 

Naime, dok su izvodili Cecu iz operacione sale, videlo se da Ražnatovićeva nosi steznik na grudima, što je praksa kod hirurških intervencija u tom predelu, piše Blic. 

Republika

Foto: Printscreen

Ceca Ražnatović u Istanbulu

Ražnatovićeva je i ranije govorila da je estetskom operacijom smanjila grudi, i istakla je tad da je to uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo pre četiri meseca, a ne pre dva, kako su mediji pisali. Nije bilo reči o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem - izjavila je tad Ražnatovićeva.

Republika

Foto: Printscreen

Fotografije Cece Ražnatović nakon operacije

 

Evidentno je da svoj zdravstveni problem nije uspela da reši, pa se odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji grudi, a detaljnije o tome saznaće se u novoj epizodi rijalitija o porodici pevačice "Ceca i deca".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading