Milan Borjan dobio FENOMENALNE vesti!

Autor:

Sport

06.11.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne novosti dočekale kapitena.

Milan Borjan dobio FENOMENALNE vesti!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Kapiten Crvene zvezde i reprezentacije Kanade Milan Borjan, saznao je fantastične vesti manje od 20 dana pre početka Mundijala u Kataru.

Naime, bedem pred njegovim golom na planetarnom šampionatu biće znatno jači, pošto će za Svetsko prvenstvo ipak spreman biti najbolji igrač nacionalnog tima Kanade Alfonso Dejvis.

Podsetimo, levi bek minhenskog Bajerna je zbog povrede izašao iz igre na meču protiv Herte, a Bavarci su potvrdili da će jedan od najbržih fudbalera današnjice propustiti naredne dve utakmice prvaka Nemačke.

Međutim, sa druge strane je potvrđeno da se Dejvisovo učešće na Mundijalu ne dovodi u pitanje, pošto Kanađanin ima samo lakši problem sa zadnjom ložom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alfonso Dejvis se žali na povredu zadnje lože

Fudbalska reprezentacija Kanade će se na Svetkom prvenstvu takmičiti u grupi F, zajedno sa Belgijom, Hrvatskom i Marokom.

Milan Borjan i njegovi saigrači će Mundijal započeti 23. novembra protiv Belgije, četiri dana kasnije će izaći na megdan "Vatrenima", dok ih prvod dana decembra čeka utakmica sa jedinom afričkom selekcijom u grupi.

Pre odlaska u Katar, izabranici Džona Herdmana će odigrati i dve pripremne utakmice. Već 11. novembra će odmeriti snage sa Bahreinom, koji će se pred Mundijal sastati i sa reprezentacijom Srbije, dok će šest dana kasnije Kanađani imati generalnu probu protiv Japana. Inače, baš Japan je selekcija koja je prva objavila konačan spisak putnika za Mundijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading