DEVOJKA JE IMALA URASLU DLAKU U OKU: Kada su krenuli da je vade bili su ŠOKIRANI onim što vide! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

06.11.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li postoji nešto bolnije od uraslih dlaka?

DEVOJKA JE IMALA URASLU DLAKU U OKU: Kada su krenuli da je vade bili su ŠOKIRANI onim što vide! (FOTO)

Foto: Izvor: YouTube/ Around the world

Urasle dlake su izuzetno bolne, često nastaju kao posledica korišćenja brijača, dok neki kozmetički stručnjaci navode urasle dlake kao posledicu depilacija. Nekada one za sobom ostavljaju bubuljice i fleke, ili ožiljke. Kako su stručnjaci objašnjavali, one nastaju kada dlaka ne može da raste svojim normalnim tokom. U zavisnosti na kom je mestu dlaka urasla, od toga i zavisi koliki je zapravo problem njeno vađenje.

Dlake u oku

I ovo je nažalost moguće, te neki muku muče i sa ovim problemom. To je neobičan zdravstveni problem, a ova devojka nije prva koja se suočava sa tim.  Dlake stvaraju neprijatan osećaj prilikom treptanja, pri čemu imate osećaj kao da vam je nešto stalno u oku.

Ovoj devojci dlaka je urasla u unutrašnjoj strani oka. A kada su doktori krenuli da ja vade, bili su zapravo šokirani dužinom iste.

Foto: Izvor: YouTube/ Around the world

Dužina dlake iz oka

Prevencija

Verovatno ste čuli da su domaći pilinzi najbolji kao prevencija uraslih dlaka. Za takve vrste pilinga potrebni su vam kučni sastojci poput kafe, šećera, soli i praška za pecivo. Ljudi obično prave pilinge od kafe. Jedan od najpopularnijih sadrži upravo vaš omiljeni napitak i vodu. Ta dva sastojka pomešate dok ne dobijete ujednačenu smesu. Takođe, možete da iskoristite talog kafe sa malo vode kao piling.

Probajte i:

Piling od kafe i maslinovog ulja za telo. Treba vam talog od kafe, smeđi šečer i malo maslinovog ulja. Količinu određujete sami. Ovaj piling koristite za lice i telo, ali kao što znate nikada se ovakve smese ne stavljaju direktno na oči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading