U MINUT DO 12! Piksi saznao DVE sjajne vesti uoči Mundijala - jedna STIŽE iz Španije, a druga iz Nemačke!

Autor:

Sport

06.11.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle najnovije informacije o stanju asova "Orlova" - Srbija može da odahne.

U MINUT DO 12! Piksi saznao DVE sjajne vesti uoči Mundijala - jedna STIŽE iz Španije, a druga iz Nemačke!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Sve manje vremena ostalo je do početka Svetskog prvenstva u fudbalu, a selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija obradovale su dve vesti. Naime, u subotu su se na terenu našla dva srpska reprezentativca, koja su bila pod znakom pitanja za Svetsko prvenstvo u Kataru, a radi se o Nemanji Maksimoviću i Milošu Veljkoviću.

Vezista je odigrao 67 minuta za Hetafe protiv Kadisa, a potom ga je trener Kike Sančez Flores zamenio kako bi mogao da odigra još 180 minuta koliko je ostalo do pauze zbog Mundijala.

Republika

Foto: Starsport

Maksa, Mitar i Sergej

Veljković je takođe zaigrao za Verder protiv Šalkea, pa Stojković ne mora da brine uoči konačne odluke - njih dvojica se bez problema mogu naći na spisku putnika za Katar.

Piksiju su glavobolju zadali i napadači, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, ali se i sa njima stvari razvijaju u dobrom pravcu. Mitar je samo preventivno propustio gostovanje Fulama Mančester sitiju (2:1), dok se od Vlahovića očekuje da nastupi za Juventus u "derbiju Italije" sa Interom koji će se igrati u nedelju od 20 časova i 45 minuta.

Podsećanja radi, šampionat sveta na programu je od 20. novembra do 18. de-cembra, a "Orlovi" će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading