HOĆE LI NAS NEŠTO ZAOBIĆI? Srbija ostaje bez HEROJA pred Svetsko prvenstvo?

Autor:

Sport

02.11.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove katastrofalne vesti za Piksija.

HOĆE LI NAS NEŠTO ZAOBIĆI? Srbija ostaje bez HEROJA pred Svetsko prvenstvo?

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić, Aleksandar Mitrović i Nemanja Maksimović

Svetsko prvenstvo se bliži, a Dragan Stojković Piksi suočava se sa ozbiljnim problemima. 

Šestorici povređenih reprezentativaca pridružio se još jedan igrač! Heroj zlatnih "Orlića" sa Novog Zelanda, Nemanja Maksimović, izašao je iz igre u 59. minutu meča u kom je njegov Hetafe savladao Elče sa 1:0.

Maksimović se požalio na bol u mišiću i umesto njega ušao je Anhel Algobija, a stepen povrede trenutno nije poznat, već će biti utvrđen posle dodatnih lekarskih pregleda.

Nemanja Maksimović bio je u planu selektora Dragana Stojkovića Piksija i bilo je izvesno da će se naći na spisku putnika za Katar, zajedno sa kolegom iz tima, Stefanom Mitrovićem.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Maksimović

 

Sada je sve dovedeno pod veliki znak pitanja i ovo je još jedan u nizu malera koji prate "Orlove" pred Mundijal.

Nemanja Maksimović odigrao je 39 utakmica u dresu reprezentacije Srbije, a ostao je upamćen kada je u finalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu postigao pobedonosni pogodak protiv Brazila u finalu i to u 118. minutu meča.

Što se klupske karijere tiče, još u mlađim kategorijama napustio je Crvenu zvezdu i priključio se Veroni za koju takođe nije debitovao. Preko Domžala i Astane došao je na veliku scenu i u La Ligu gde je pre Hetafea nastupao za Valensiju.

Svetsko prvenstvo u fudbalu na programu je od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, a Srbija će se naći u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading