NIJE HTEO DA JOJ VRATI NOVAC, ONA MU NA KUĆI SPREJOM ISCRTALA POLNI ORGAN! Muškarac pretukao poznanicu nasred ulice u Beogradu!

Autor:

Hronika

02.11.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar D. (41) priveden je danas u policijsku stanicu zbog sumnje da je sinoć oko 22.30 sati u Ustaničkoj u Beogradu pretukao Beograđanku S. S. (28).

NIJE HTEO DA JOJ VRATI NOVAC, ONA MU NA KUĆI SPREJOM ISCRTALA POLNI ORGAN! Muškarac pretukao poznanicu nasred ulice u Beogradu!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Kako se sumnja, napad na devojku se dogodio na početnoj stanici autobusa u Ustaničkoj, a nakon javljanja lekaru njoj su konstatovane lake telesne povrede.

Nezvanično,  S. S. je osumnjičenom navodno pozajmila novac, a kako joj nije vraćao ona je, na vratima njegove kuće crvenim sprejem nacrtala polni organ.

- On je izašao iz kuće dok je ona čekala autobus pa ju je sustigao i pretukao - navodi izvor.

Policija je izašla na lice mesta, nakon čega se S. S. javila u Urgentni centar gde su joj konstatovane lake telesne povrede. Sa povrednom listom ona se javila u policijsku stanicu gde je podnela prijavu.

- Policija je odmah pristupila radu, a utvrđen je identitet napadača. Obavljen je razgovor sa njim i konsultovan je tužilac Prvog OJT koja se izjasnila da za sada nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti - dodaje sagovornik.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading