MENJA KONTINENT: Piksi odlučio gde ide posle Katara!

Autor:

Sport

02.11.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plan za narednu godinu je jasan.

MENJA KONTINENT: Piksi odlučio gde ide posle Katara!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Mundijalska groznica uveliko trese celu planetu. Svi u Srbiji takođe sa nestrpljenjem očekuju start Svetskog prvenstva koje će se održati od 20. novembra do 18. decembra u Kataru.

"Orlovi" će prvi meč na Mundijalu odigrati protiv Brazila, 24. novembra od 20 časova, a sada je poznato i koji su planovi Dragana Stojkovića Piksija i reprezentacije za narednu godinu.

Već mesec dana po završetku Svetskog prvenstva Piksi će ponovo okupiti reprezentativce, te će ih povesti na drugi kontinent. Zakazana je prijateljska utakmica protiv Sjedinjenih Američkih Država i ona će se odigrati 26. januara u Los Anđelesu.

 

 

Biće ovo prilika za neke fudbalere iz drugog plana da se nametnu selektoru Stojkoviću, a šansu bi možda mogli da dobiju i Dejan Joveljić, Đorđe Petrović, Darko Brašanac, Mijat Gaćinović, ali i igrači iz domaćeg šampionata.

Susret protiv veoma kvalitetnog rivala kakav je Amerika mogao bi da bude filter za selektora Dragana Stojkovića pred početak kvalifikacija. Takmičarski mečevi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine počinju u martu.

Podsetimo, Srbija je već išla na američke turneje i tada su u reprezentaciji bili samo fudbaleri iz domaćeg šampionata.

Što se tiče sastava koji će predstavljati Srbiju u Kataru sve je i dalje veoma neizvesno. Čak šest fudbalera nalazi se na listi povređenih, te Dragan Stojković Piksi i dalje ne zna na koga će sve moći da računa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading