KLADIONIČARSKI SKANDAL TRESE OSTRVO: Napadač Engleske PROPUŠTA Mundijal u Kataru?

Autor:

Sport

06.11.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati centarfor napravio "neoprostiv greh" uoči SP.

KLADIONIČARSKI SKANDAL TRESE OSTRVO: Napadač Engleske PROPUŠTA Mundijal u Kataru?

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske

Ajvan Toni, napadač Brentforda i reprezentacije Engleske, mogao bi da propusti Svetsko prvenstvo u kataru zbog klađenja!

"San" prenosi da je do Fudbalskog saveza Engleske stigla informacija da se centarfor kladio, a sankcija bi bila izostanak sa Mundijala.

Ajvan je svestan da ova istraga postoji. Zabrinut je zbog toga, ali ne želi da popusti - tvrdi da ništa nije skrivio. Fudbalski savez Engleske reaguje na sve prijave koje dobije, a ovo su vrlo delikatne stvari pošto se radi o kandidatu za tim na Svetskom prvenstvu - naveo je "San" koji se poziva na izvor iz istrage.

 

 

U tekstu Sana se navodi da Toni nije pokušavao da namesti utakmicu, ali prema pravilima Fudbalskog saveza Engleske, nikome od profesionalnih igrača nije dozvoljeno da se kladi na ishod mečeva.

Podsećanja radi, Toni ima 26 godina, u Brentfordu je od 2020. godine, a odigrao je maestralnu sezonu 2020/2021 u Čempionšipu, koju je okončao sa 31 datim golom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading