RASPAD PRED SVETSKO PRVENSTVO: Totalni haos kod Hrvata! Modrić ZARATIO sa saigračem iz reprezentacije

Autor:

Sport

04.11.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista zabio nož u leđa defanzivcu.

RASPAD PRED SVETSKO PRVENSTVO: Totalni haos kod Hrvata! Modrić ZARATIO sa saigračem iz reprezentacije

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida su u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona na svom terenu savladali Seltik sa ubedljivih 5:1, a poraz gostiju je mogao da bude dosta blaži da je pri rezultato 2:0 Josip Juranović realizovao penal.

Igrao se 35. minut kada je desni bek reprezentacije Hrvatske stavio loptu na belu tačku, ali je njegov udarac zaustavio golman "Kraljevskog kluba" Tibo Kurtoa.

Međutim, da to nije slučajnost postalo je jasno kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija sa stadiona "Santijago Bernabeu", na kojoj se vidi kako najbolji fudbaler sveta od pre četiri godine Luka Modrić pokazuje Belgijancu gde će njegov kolega iz nacionalnog tima poslati loptu.

Kurtoa je poslušao Modrića, bacio se gde mu je iskusni vezista pokazao i zaustavio je udarac Juranovića.

Da li će defanzivac Seltika zameriti kapitenu reprezentacije Hrvatske što ga je "otkucao", videćemo u narednom periodu, ali ako jeste to bi znatno moglo da pokvari atmosferu među "Vatrenima" pred Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, Hrvati će na Mundijalu igrati u grupi F, a rivali će im biti selekcije Belgije, Kanade i Maroka.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Izabranici Zlatka Dalića će u Kataru debitovati 23. novembra, kada će odmeriti snage sa reprezentacijom Maroka. Protiv Kanađana koje će sa kapitenskom trakom oko ruke predvoditi golman Crvene zvezde Milan Borjan četiri dana kasnije, a prvog dana decembra će se ponovo na terenu naći Modrić, Juranović i Kurtoa, s tim što će tada Belgijanac biti protivnik saigraču iz Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Pera

04.11.2022 16:33

Pa sto nije sutirao na drugu stranu od one koju je pokazao Modric?

Mika

04.11.2022 21:22

@Pera - Pa nije video, bio mu je iza leđa.