KONAČNO: Đoković progovorio o svojoj VELIKOJ TAJNI!

Autor:

Sport

04.11.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada su stvari malo jasnije.

KONAČNO: Đoković progovorio o svojoj VELIKOJ TAJNI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, igra večeras meč četvrtfinala Mastersa u Parizu protiv Lorenca Musetija. Takođe, tokom svog boravka u glavnom gradu Francuske, Novak je dao i intervju za "TennisTv".

Intervju se dotakao brojnih stvari, a jedna od njih se tiče i kapoere, kojom se Srbin bavio na svom odmoru u Crnoj Gori.

Bilo je interesantno. Ne koristim to kao svoju dnevnu rutinu ili regularni trening, ali volim da učim nove stvari. Kako iz profesionalnih, tako i iz privatnih razloga. Uvek sam želeo da naučim kako da se bijem - izjavio je osvajač 21. Grend slem titule.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković na turniru u Parizu

Takođe, Đoković je dodao da se nikada nije tukao kao mali, ali da jako voli MMA.

 - Nisam imao te ulične tuče kada sam bio mlađi, ali sam želeo da malo profesionalnije to naučim. Volim MMA, ali i taj deo kada se pleše uz muziku. To je kapoera, miks svega. Istorija kapoere je zanimljiva takođe. Kako je rođena na ulici, u favelama Brazila. Tačnije, kada su afrički robovi došli u Brazil.

Ipak, stečeno znanje iz kapoere neće primenjivati na terenu.

- Interesantno je, nije nešto što ću koristiti na teniskom terenu, ali mislim da je sve novo što naučiš sa pokretom, pogotovo za mene, je uvek sjajno.

Pohod na novu titulu u Parizu, Novak nastavlja večeras, kada će se od 19:30 sastati sa Italijanom Musetijem, a srpski teniser je slavio u oba dosadašnja duela protiv mladog Italijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading