NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE: Najbolji srpski teniser želi ITALIJANSKI PASOŠ!

Autor:

Sport

04.11.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava koja bi mogla da zabrine mnoge.

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE: Najbolji srpski teniser želi ITALIJANSKI PASOŠ!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković igra danas meč četvrtfinala Mastersa u Parizu protiv Lorenca Musetija, a pred taj meč srpski teniser je imao zakazano druženje sa novinarima.

Srpski teniser je izjavio da je izuzetno motivisan pred početak današnjeg meča, protiv tenisera koji je bio veoma blizu šokantne pobede protiv Novaka na prošlogodišnjem Rolan Garosu, pošto je imao vođstvo od 2:0 u setovima.

-  Museti je značajno napredovao od igrača čija omiljena podloga je šljaka do osvajača svog prvog turnira na tvrdoj podlozi u Napulju pre nekoliko dana. Ove nedelje je pobedio neke veoma renomirane igrače iz vrha svetskog tenisa, i mislim da je sada svestan svih zahteva koje turneja stavlja pred igrače. Današnji igrači teže tome da budu kompletni, konkurentni na svim podlogama i po meni je njegova igra među najlepšim na turu. U narednom meču će biti rasterećen, što mi ukazuje na to da ćemo odigrati lep meč, za koji nameravam da se veoma dobro spremim - izjavio je Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Museti posle spektakla na Rolan Garosu

Zatim je usledila izjava koja bi mogla da uplaši mnoge, iako se čini da ju je Novak rekao kroz šalu.

- O taktici za taj meč ne bih previše da govorim. Vi dobro znate da sam već dugo okružen Italijanima u mom timu, pa ako imate neku “vezu” da i ja postanem Italijan, javite - poručio je Đoković.

Za kraj, Đoković je još jednom u superlativima govorio o svom sledećem protivniku.

Lorenco je važna pojava ne samo za italijanski, već i svetski tenis; odličan momak, finog karaktera, koji ume da uživa na terenu. Kada ga krene, divno ga je gledati i njegov repertoar je uistinu veoma širok. Ali, mislim da dobro poznajem njegovu igru iz naša dva prethodna meča, i siguran sam da ću biti spreman da odgovorim na nju - zaključio je srpski igrač.

Đoković i Museti igraju danas meč četvrtfinala, a susret neće početi pre zakazanih 19:30. U ostalim duelima se sastaju Tijafo i Ože-Alijasim, Alkaras i Rune, a večerašnji program zaključuju Cicicpas i Pol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki

05.11.2022 08:52

Ljuba iz Karavukova i sada u 88 godini igra fudbal i uziva.Mozda je i on mogao biti predsednik FSS.On ima problem sto ne poznaje Piksija i Snezu pa nema lobiste.Ako je bivsi ministar pozeleo da postane novi Kokeza onda su mu to mesto partijski drugovi morali pokloniti zato sto je upraznio ministarsko mesto.Sto ga pokusavaju ``provuci`` na sporedna vrata nije mi jasno. Nije to on zasluzio, a posebno ne kampanju koju vodi patuljasti voditelj Maric.Neko jutro je izjavio da je Nedimovic vise ostavio nasem fudbalu od Bjekovica i da je on bolji fudbaler od njega.Svi mi znamo ko je ko, a ja se pitam zasto to bitanga Maric radi i u cijem je interesu to .Nije sigurno u interesu skromnog coveka Nedimovica.