Đokoviću OLAKŠAN POSAO u Parizu!

Autor:

Sport

03.11.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti za srpskog tenisera.

Đokoviću OLAKŠAN POSAO u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, saznao je ime potencijalnog rivala u četvrtfinalu Mastersa u Parizu.

Ako eliminiše Karena Hačanova, Đoković će igrati protiv Lorenca Musetija koji je u tri seta eliminisao trećeg nosioca, Kaspera Ruda (4:6, 6:4, 6:4).

Museti je trenutno 23. igrač planete i do sada je na turniru u Parizu eliminisao Marina Čilića i Nikoloza Basilašvilija.

Biće ovo, bar na papiru, daleko lakši zadatak za Novaka Đokovića jer je mladi Kasper Rud trenutno četvrti teniser planete. Đoković je do sada dva puta igrao protiv Italijana Musetija i slavio je u oba navrata. Srbin i Italijan igrali su u Dubaiju ove godine kada je bilo 2:0 za Novaka (6:3, 6:3), a snage su odmerili i na Rolan Garosu 2021. kada je Museti predao pri rezultatu 2:2 i vođstvu Đokovića od 4:0 u petom setu.

Kako bi stigao do četvrtfinala, Novak će morati da eliminiše Rusa Karena Hačanova.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Ove godine, Hačanov je u Parizu već odigrao dva meča. U prvom kolu demolirao je Argentinca Sebastijana Baeza sa 2:0 (6:1, 6:1), dok je u drugoj rundi bio bolji od Švajcarca Marka Andree Haslera sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4). Đoković je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom savladao Amerikanca Maksima Kresija sa 2:0 (7:6, 6:4).

Novak je šesti nosilac turnira, a trenutno sedmi teniser planete, dok je Hačanov 19. na svetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading