NOVAK SLUŽI OSVETU RUSU: Gde možete gledati meč Đokovića i Hačanova?

Autor:

Sport

03.11.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser jedini poraz od svog narednog rivala doživeo je upravo u Parizu.

NOVAK SLUŽI OSVETU RUSU: Gde možete gledati meč Đokovića i Hačanova?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavlja svoj put ka odbrani titule u Parizu.

Najbolji srpski teniser će, posle eliminacije Amerikanca Maksima Kresija, snage odmeriti sa Rusom, Karenom Hačanovim.

Biće ovo odlična prilika za osvetu pošto je Hačanov jedinu pobedu protiv Đokovića ostvario upravo u Parizu i to u finalu 2018. godine. Ukupno su se sastajali osam puta, a Novak ima sedam trijumfa.

Susret neće početi pre 15.30 i biće četvrti na centralnom terenu u "Bersiju", a možete ga pratiti na televiziji Sport klub 1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ove godine, Hačanov je u Parizu već odigrao dva meča. U prvom kolu demolirao je Argentinca Sebastijana Baeza sa 2:0 (6:1, 6:1), dok je u drugoj rundi bio bolji od Švajcarca Marka Andree Haslera sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4). Đoković je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom, kao što smo već napisali, savladao Amerikanca Maksima Kresija sa 2:0 (7:6, 6:4).

Novak je šesti nosilac turnira, a trenutno sedmi teniser planete, dok je Hačanov 19. na svetu. Bolji iz ovog meča ići će na megdan pobedniku duela Rud - Museti.

Masters u Parizu već su obeležila neka iznenađenja i šokantne eliminacije, pa su tako učešće završili Danil Medvedev i Rafael Nadal.

Novak koristi svaki slobodan trenutak u Parizu kako bi ulepšao dan svojim obožavaocima, pa je tako odmerio snage u mini verziji stonog tenisa sa jednim od tinejdžera koji ga je bacio na kolena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading