EKSPRESNO: Kraj SNOVA i ELIMINACIJA u Parizu!

Autor:

Sport

02.11.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje u Parizu.

EKSPRESNO: Kraj SNOVA i ELIMINACIJA u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev eliminisan je u 2. kolu Mastersa u Parizu.

Njega je savladao australijski igrač Aleks de Minor, koji je slavio posle tri seta sa 2:1 (6:4, 2:6, 7:5).

Ovo je bio njihov peti međusobni duel i prva pobeda Australijanca.

De Minor će u osmini finala za rivala imati 16. nosioca Fransisa Tijafoa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Raspao se... Danil Medvedev

Prvi set bio je veoma izjednačen. Tokom celog seta igralo se gem za gem, a ključan je bio deseti po redu. U njemu je Australijanac napravio jedini brejk i doša do vođstva od 1:0.

U drugom setu potpuna dominacija Medvedeva. Rus je dva puta oduzeo servis rivali i veoma lako osvojio ovaj deo igre rezultatom 6:2 i tako izjednačio na 1:1.

Velika borba viđena je u odlučujućem trećem setu. Medvedev je odmah u prvom gemu napravio brejk, ali je De Minor uzvratio u četvrtom, što mu je donelo poravnanje na 2:2.

U narednim gemovima teniseri su lako osvajalo svoj servis, a onda se Rus našao u velikom problemu u devetom gemu. Servirao je prvi vođstvu rivala od 5:4 i suočio se sa dve meč lopte, ali je uspeo da se spasi.

Ipak, dva gema kasnije De Minor ponovo stiže do dve meč lopte, prvu nije, ali drugu jeste iskoristio da se plasira u osminu finala Mastersa u Parizu.

Medvedev je u glavni grad Francuske stigao posle osvajanja titule na ATP turniru u Beču, očekivalo se da i u Parizu napravi dobar rezultat, ali je stao već na prvoj prepreci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading