ŽIVOT PIŠE ROMANE: Novak planira da u smiraj karijere zaigra dubl, a već zna ko će mu biti partner

Autor:

Sport

02.11.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković oduševio planetu.

ŽIVOT PIŠE ROMANE: Novak planira da u smiraj karijere zaigra dubl, a već zna ko će mu biti partner

Foto: Starsport

Novak Đoković na otvaranju terena u Visokom

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Francuskoj, gde je uspešno započeo takmičenje na Mastersu u Parizu. Posle pobede u drugom kolu turnira, novinari su od sedmog reketa sveta hteli da čuju nekoliko reči o njegovom sinu Stefanu Đokoviću.

Molim vas, ne pitajte me ništa o njegovoj karijeri. On ima samo osam godina. Važno je da igra tenis i to posmatra kao igru, kao sport koji će mu pomoći da se razvija mentalno i fizički - započeo je Nole razgovor sa novinarima u Parizu.

Đokovića su pitali da li sebe jednog dana vidi kao Stefanovog trenera, na šta je on imao spreman odgovor.

Iskreno, video sam više sebe kao dubl partnera svom sinu, nego kao trenera. Šalu na stranu, naravno da me kao oca ispunjava i kao profesionalnog tenisera, da vidim svog sina na terenu svojevoljno i samoinicijativno izlazi na teren i voli da igra. Ne smeta mu da ima i nema pažnje, prisutan je i voli da igra, to je za njega ljubav i to mene ispunjava i voli da vidi. Izabrao je, umesto da gleda moj meč (finale Vimbldona), da igra tenis sa svojim drugom, na spoljašnjim terenima, što dovoljno govori o tome koliko se zaljubio u tenis.

Imao je jasan zaključak.

- Možda sada preterujemo kad pričamo o njegovoj budućnosti i karijeri, previše je rano, ima osam godina, bitno je da ima zabavu, razonodu, da se razvija psihički i fizički... Biću tu šta god odluči da radi u životu, bilo da je to tenis, a izgledi su dobri, ide u tom pravcu, pružiću mu podršku da živi svoj san, koji god san sanjao - poručio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading