OPOMENA ZA NOVAKA: Đokoviću još BRIDE OBRAZI zbog Rusa!

Autor:

Sport

02.11.2022

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin mora da bude na oprezu.

OPOMENA ZA NOVAKA: Đokoviću još BRIDE OBRAZI zbog Rusa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavlja svoj put ka odbrani titule u Parizu.

Srbin će u četvrtak od 15.30 igrati protiv Karena Hačanova i imaće sve, samo ne lak zadatak! Ruski teniser igrao je osam puta protiv Novaka, u sedam navrata je poražen, ali je ostvario jednu veoma bitnu pobedu.

Đoković i Hačanov sastali su se u finalu Pariza 2018. godine i Rus je "lupio šamar" Novaku zbog kog obrazi Srbinu i dalje bride. Karen Hačanov slavio je sa 2:0 (7:5, 6:4) i posle 99 minuta igre prekinuo je Novakov niz bez poraza u Parizu.

Najbolji srpski teniser je tokom karijere sedam puta igrao finale u prestonici Francuske, a stigao je do šest trofeja. Dakle, jedini put ga je u tome sprečio upravo Hačanov, zato razloga za oprez ima.

Ove godine, Hačanov je u Parizu već odigrao dva meča. U prvom kolu demolirao je Argentinca Sebastijana Baeza sa 2:0 (6:1, 6:1), dok je u drugoj rundi bio bolji od Švajcarca Marka Andree Haslera sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4). Đoković je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom savladao Amerikanca Maksima Kresija sa 2:0 (7:6, 6:4).

Novak je šesti nosilac turnira, a trenutno sedmi teniser planete, dok je Hačanov 19. na svetu. Bolji iz ovog meča ići će na megdan pobedniku duela Rud - Museti.

Šta vi mislite, da li će se Novak Đoković mučiti protiv Karena Hačanova i da li će Rus napraviti iznenađenje ili će najbolji srpski teniser opravdati ulogu favorita?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading