NOVAK NA TEŠKOM ZADATKU: Poznato u kom će terminu Đoković i Hačanov biti na terenu!

Autor:

Sport

02.11.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser nastavlja put ka odbrani titule u Parizu.

NOVAK NA TEŠKOM ZADATKU: Poznato u kom će terminu Đoković i Hačanov biti na terenu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković preskočio je Maksima Kresija u drugom kolu Mastersa u Parizu, te je zakazao meč sa Rusom Karenom Hačanovim.

Đoković brani titulu u prestonici Francuske, a poznato je kada će igrati protiv ruskog tenisera.

Najbolji srpski teniser protiv Hačanova će igrati u četvrtak, a njihov meč neće početi pre 15 časova i 30 minuta. Biće ovo četvrti susret na Centralnom terenu, a program u "Bersiju" počeće u 11 ujutru.

Prvi će na teren Lorenco Muzeti i Kasper Rud, potom će se nadmetati Karlos Alkaraz i Grigor Dimitrov, dok će za njima Feliks Ože-Alijasim i Žil Simon.

Karen Hačanov i Novak Đoković do sada su se sastajali osam puta, a Srbin vodi sa sedam prema jedan u pobedama. Jedini trijumf Hačanov je ostvario upravo u Parizu, u finalnom meču 2018. godine.

Republika

Foto: Starsport

Karen Hačanov i Novak Đoković

 

Ove sezone su se Novak i Karen sastali već tri puta – srpski teniser je slavio u Astani, Beogradu i Dubaiju.

Hačanov je u Parizu već odigrao dva meča. U prvom kolu demolirao je Argentinca Sebastijana Baeza sa 2:0 (6:1, 6:1), dok je u drugoj rundi bio bolji od Švajcarca Marka Andree Haslera sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4). Đoković je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom savladao Amerikanca Maksima Kresija sa 2:0 (7:6, 6:4).

Novak je šesti nosilac turnira, a trenutno sedmi teniser planete, dok je Hačanov 19. na svetu. Bolji iz ovog meča ići će na megdan pobedniku duela Rud - Museti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading