NOVAK NA KOLENIMA: Đoković PATOSIRAN u Parizu!

Autor:

Sport

02.11.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ovo nije mogao da očekuje.

NOVAK NA KOLENIMA: Đoković PATOSIRAN u Parizu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, nalazi se u Parizu gde se takmiči na Masters turniru koji mu je prilično drag.

Đoković brani titulu osvojenu prošle godine, a pošto je u prvom kolu bio slobodan, u drugom je izbacio Amerikanca Maksima Kresija i zakazao duel sa Karenom Hačanovim.

Ovaj meč je na programu sutra, a u pauzi između borbi na terenu, Novak se oprobao u novom sportu i - nije bio preterano uspešan. On je odigrao partiju improvizovanog mini stoni tenisa protiv jednog tinejdžera koji je doslovno patosirao Novaka!

Najbolji srpski teniser izgubio je poen od svog rivala, a na kraju spektakularnog razmenjivanja snaga Đoković je čak i pao.

Mladić, kom je Đoković sasvim sigurno ulepšao dan, nije krio zadovoljstvo osvojenim poenom, a najavio je da bi u godinama koje dolaze možda mogao da odmeri snage sa Novakom i na pravom teniskom terenu i nekom od prestižnih turnira.

Novak Đoković po 16. put učestvuje u Parizu i vlasnik je brojnih rekorda kada je ovaj turnir u pitanju. 

Đoković je rekorder za šest titula u Parizu, a igrao je u sedam finala (jedini put ga je bez titule ostavio naredni rival Karen Hačanov).

Srpski teniser je osvojio tri uzastopne titule u prestonici Francuske od 2013. do 2015. godine, što je ujedno i najveći broj finala koje je neko igrao zaredom. Najviše mečeva u Parizu je isto odigrao Srbin (49), a slavio je na čak 41 susretu. Kada se na to doda da je stigao i do čak 17 uzastopnih pobeda u Parizu tokom četiri godina, nema nikakve dileme da se Novak tu oseća kao kod svoje kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ana

03.11.2022 15:15

ja ruznih vam naslova 'braco draga'.....