ZBOG OVOG OGLASA ISPRED GRADSKE UPRAVE SVI CRKAVAJU OD SMEHA: Srbin traži ženu za brak, ima i USLOVE, a sebe dobro NAHVALIO! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.11.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često se dešava da u gradu naiđemo na zanimljive oglase za izdavanje stanova, prodaju nekretnina, ali i zanimljive ponude za brak.

ZBOG OVOG OGLASA ISPRED GRADSKE UPRAVE SVI CRKAVAJU OD SMEHA: Srbin traži ženu za brak, ima i USLOVE, a sebe dobro NAHVALIO! (FOTO)

Foto: pexels.com

Srbin je okačio oglas ispred jedne gradske uprave u kome je ručno napisao da traži ženu za brak. Fotografija oglasa je objavljena i na društvenoj mreži Tviter, a nasmejala je mnoge korisnike ove mreže.

 

 

Naime, često se dešava da u gradu naiđemo na zanimljive oglase za izdavanje stanova, prodaju nekretnina, ali i zanimljive ponude za brak.

- Tražim ženu za brak, pametnu, vrednu, može i sa jednim detetom ženskim. Ja ne pušim, ne pijem, ne kockam se. Imam stan i kuće. Nemam decu, imam 52 godine. Neka se jave sve zainteresovane. Poljubac svim damama - piše u oglasu.

Ispod objave su se nizali komentari tviteraša koje je nasmejao ovaj oglas, a koji su pohvalili ideju obov neženje.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading