VELIKA POBEDA REPUBLIKE! Osnovac koji je MALTRETIRAO decu iz razreda na Petlovom brdu IZBAČEN IZ ŠKOLE: Dve godine smo mi, roditelji zlostavljane dece, pokušavali da rešimo problem

Autor:

Vesti

01.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditeljima je, nakon duge borbe, napokon laknulo.

VELIKA POBEDA REPUBLIKE! Osnovac koji je MALTRETIRAO decu iz razreda na Petlovom brdu IZBAČEN IZ ŠKOLE:  Dve godine smo mi, roditelji zlostavljane dece, pokušavali da rešimo problem

Foto: Republika

Roditelji đaka trećaka osnovne škole "Vladimir Rolović" beogradske opštine Rakovica bili su suočeni sa velikim problemom zbog nasilnika V. D. koji je maltretirao decu sa kojima je išao u razred.

Jedan od njih je i Goran Mirković, otac S. M. koji pohađa treći razred u osnovnoj školi "Vladimir Rolović" na Petlovom brdu, koji se zbog ovog problema nedavno obratio Republici kada je situacija eskalirala.

Naime, njegovog sina je na času fizičkog V. D. tri puta udario u stomak, čas je, uprkos tome, najnormalnije nastavljen.

Republika

Foto: Republika

Goran Mirković

Mirković se našem portalu danas ponovo javio i otkrio da je naše pisanje uradilo plodom.

- V. D. je izbačen iz škole, zahvalni smo Republici do neba. Dve godine smo mi, roditelji zlostavljane dece, pokušavali da rešimo problem, ali ništa nismo mogli sami da uradimo. Tek kad ste se vi zainteresovali za naš slučaj, sve je rešeno za svega nekoliko dana. U tome se ogleda značaj medija i svima preporučujem da vam se obrate kad se nađu u ovakvom problemu - poručuje zahvalni otac.

Kako dalje navodi, sve je rešeno u tišini i bez ikakve pompe, a napasnik je izbačen iz škole, odnosno prebačen u OŠ "14. oktobar".

- U novoj školi već ima dva ukora - zaključuje Mirković.

Podsetimo, Republika je o problemu vršnjačkog nasilja već pisala, a tom prilikom su stručnjaci, kao i oni koji su se s njim suočili, zaključili da je njegovo rešavanje "borba roditelja sa vetrenjačama", jer u Srbiji nulta tolerancija na ovakvo ponašanje postoji samo na papiru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Libero

01.11.2022 21:39

Udri gada !

Milena

04.11.2022 11:44

Dete su roditelji ispisali zbog terora roditelja druge dece-kriminalaca, kojima vi kao novine pružate podršku. Proverite sa školom, ne šire laži.

Mirela

04.11.2022 21:41

Prvo proverite, pa tek onda pišite, tako rade pravi novinari.Dete nije izbačeno, već posle 2 godine nasilja nad njim, prebačeno u drugu školu odlukom njegovih roditelja( učenik ne može da bude izbačen iz osnovne škole, a ukori se ne daju tako lako, kao što ova osoba misli). A ovu školu treba da poseti prosvetna inspekcija, jer ponašanje i nezainteresovanost na dečije potrebe rukovodstva i nastavnika vode školu ka javašluku.

Sanja

05.11.2022 06:42

@Mirela - Strasno kakav naslov za jedne novine, mislila sam da se radi o necemu jako vaznom pa sam procitala. Sramota za Vas roditelje, novinare da razvlacite maloletnu decu po zutoj stampi koja su tek zakoračila u život i koja su nevina. Da sam roditelj tuzila bih i Vas kao roditelje i novine koje su prozivale decu. Deca su nasa buducnost i sve se moze resiti sa njima al sa roditeljima teško. Sledeci put dragi novinari proverite dobro pa onda pisite😠