UŽAS NA MARAKANI: Crvena zvezda ostala bez EVROPSKOG proleća!

Autor:

Sport

01.11.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno loša vest za sve navijače Crvene zvezde.

UŽAS NA MARAKANI: Crvena zvezda ostala bez EVROPSKOG proleća!

Foto: Starsport

Marakana

Mladi fudbaleri Crvene zvezde, starosti do 19 godina, nisu uspeli da obezbede plasman u narednu fazu Lige šampiona, pošto su u Beogradu, na stadionu Voždovca, poraženi od AZ Alkmara posle izvođenja jedanaesteraca 1:1(3:4).

Posle dobrog rezultata u Holandiji, kada su se crveno-beli vratili posle zaostatka od 2:0 i na kraju stigli do 2:2, tinjala je nada da Zvezda ipak može da prođe favorizovane Holanđane.

Na stadionu Voždovca je viđen izuzetno izjednačen duel, sa malo prilika za gol. Ipak, prvi do prednosti stižu mlade nade AZ Alkmara, koji u 77. minutu dolaze do vođstva preko Pokua.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Jovan Mijatović je odigrao svih 90 minuta za Zvezdu

Veliku šansu da obezbede prolaz dalje, gosti su imali preko Merdinka, koji je promašio jedanesterac u 84. minutu. Kazna je stigla samo tri minuta kasnije, kada je pogodio Stefan Leković, za veliko slavlje crveno-belih.

Do kraja utakmice viđen je i crveni karton, koji je u 94. minutu dobio Tvisk, fudbaler gostiju, ali vremena za promenu rezultata više nije bilo, pa se pristupilo izvođenju penala.

Posle prve penal serije rezultat je bio izjednačen, ali pogtke nismo videli. Prvo je promašio Gos za AZ, a priliku da Zvezdi donese vođstvo propustio je Vidojević. Promašaje nismo videli u naredne tri serije, pa je odluka pala u poslednjoj. Merdink je pogodio za holandski tim, a za Zvezdu je neprecizan bio Jovan Mijatović, koji nosi epitet tragičara ovog susreta.

Posle ovog poraza, Crvena zvezda je ostala bez šanse da se bori za trofej Lige šampiona, a tu priliku će imati vršnjaci iz Holandije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SRECA U TORBI

01.11.2022 19:54

Jednom bio SRECAN SALCBURG OPET NE MOZE. GUBIS 2:0 TREBA JOS DVA TRI DA PRIMIS A IZVUCES SE ! E NECE BITI OPET.