VREME JE ZA LIGU ŠAMPIONA: Karte već puštene u prodaju!

Autor:

Sport

30.10.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda krupnim koracima grabi ka elitnom takmičenju.

VREME JE ZA LIGU ŠAMPIONA: Karte već puštene u prodaju!

Foto: FK Crvena zvezda

Omladinska selekcija Crvene zvezde će u utorak, 1. novembra na stadionu "FK Voždovac" dočekati ekipu AZ Alkmara, u okviru revanš meča drugog kola Lige šampiona za mlade, a karte za taj susret su već u prodaji.  

Juniori crveno-belih beleže sjajne rezultate kako u domaćem prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Izabranici Zorana Rendulića su prethodno u zanimljivom dvomeču bili bolji od kiparske Omonije ukupnim rezultatom 3:1, a potom u prvoj utakmici drugog kola remizirali sa ekipom AZ Alkmara rezultatom 2:2, golovima Jovana Mijatovića i Alekseja Vukičevića. Crveno-beli će u slučaju trijumfa izboriti plasman u "nokaut" fazu Lige šampiona za mlade, a za to im je neophodna podrška zvezdaša.

Ulaznice sa susret protiv AZ Alkmara možete obezbediti onlajn, putem linka www.ticketline.rs , do utorka, 1. novembra u 10 časova. U prodaji su samo ulaznice za zapadnu tribinu, po ceni od 300 dinara. Do karata možete doći i na sledećim prodajnim mestima:

Foto: FK Crvena zvezda

Jovan Mijatović - Zvezdina uzdanica u pohodu na Ligu šampiona

 


1. Merkator Centar Novi Beograd, Bulevar umetnosti 4, 31. 10. od 10 do 18 časova. Na dan utakmice 01. 11. prodaja do 16 časova.
 
2. TC Stadion, Zaplanjska 32, do 31. 10. od 10 do 20 časova. Na dan utakmice 01. 11. prodaja do 16 časova.
 
Na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", ulaznice će se prodavati u ponedeljak, 31. oktobra u terminu do 11 do 16 časova, dok će se na dan utakmice karte prodavati na blagajnama stadiona "FK Voždovac" od 16 časova pa do počekta meča.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading