SRAMNA ODLUKA: Bez navijača Zvezde u Monte Karlu - Monako zabranio Delijama da kupe ulaznice!

Autor:

Sport

28.10.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna odluka rukovodstva kluba iz Monte Karla.

SRAMNA ODLUKA: Bez navijača Zvezde u Monte Karlu - Monako zabranio Delijama da kupe ulaznice!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 5. kola UEFA Lige Evrope savladali su na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Trabzonspora i time su i dalje ostali u igri kada je plasman u eliminacionu fazu ovog takmičenja u pitanju.

Da bi puleni trenera Miloša Milojevića ostvarili zacrtane ciljeve neophodno je da naredne nedelje salve u Monte Karlu, ali čini se da rukovodstvo Monaka pokušava zakulisnim radnjama da oteža posao srpskom šampionu.

Prema propisima UEFA organizacije, Crvena zvezda ima pravo na 5 procenta kapaciteta stadiona, što u ovom slučaju iznosi oko 850 pristalica crveno-belih koji će moći da prisustvuju utakmici u Monte Karlu.

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Crvena zvezda - Monako

 

Potpuno je jasno da tribine stadiona "Luj II" neće biti ispunjene do poslednjeg mesta i da bi time navijači srpskog šampiona kupovinom ulaznica bili brojniji od domaćih ljubitelja fudbala, što domaćin želi da spreči, pa je donešena odluka da svima koji poseduju srpski pasoš odlazak na blagajnu stadiona bude uzaludan posao.

OStaje da se vidi da li će pristalice crveno-belih ipak uspeti da pronađu način i stignu do toliko željenog parčeta papira.

Da podsetimo, na startu ovogodišnje grupne faze Lige Evrope, ekipa Monaka je uz mnogo sreće slavila u Beogradu rezultatom 1:0, a jedini pogodak postignut je sa bele tačke.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading