ZABORAVITE NA KATAIJA I PEŠIĆA: Delije su izabrale - on je najzaslužniji za trijumf nad turskim šampionom!

Autor:

Sport

28.10.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan trijumf ostvarili su crveno-beli u duelu sa turskim šampionom.

ZABORAVITE NA KATAIJA I PEŠIĆA: Delije su izabrale - on je najzaslužniji za trijumf nad turskim šampionom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

U okviru 5. kola UEFA Lige Evrope fudbaleri Crvene zvezde savladali su Trabzonspor rezltatom 2:1 i ostvarenim rezultatom ostali su u trci za plasman u narednu rundu evropskog takmičenja.

Nekolicina igrača u ekipi trenera Miloša Milojević pružila je zavidnu partiju. Među njima se svakako moraju pomenuti strelci pogodaka Aleksandar Katai i Aleksandar Pešić, ali i sinoć neprelazni Strahinja Eraković koji iz meča u meč pokazuje zašto se sa samo 21. godinom nalazi na spisku selektora Dragan Stojkovića.

Međutim, po okončanju meča navijači Crvene zvezde su u anketi koju je klub organizovao na svom zvaničnom Tviter nalogu, odlučili:

Foto: Twitter.com/FK Crvena zvezda

Izbor najboljeg aktera meča Crvena zvezda - Trabzonspor

 

- Najbolji igrač duela između srpskog i turskog šampiona jeste Osman Bukari.

Nije Bukari uspeo da zatrese mrežu golmana Čarika, ali je svojim lucidnim potezima u dva navrata "spojio sa golom" Kataija i Pešića, asistirajući u oba slučaja za vrednu pobedu.

Da podstimo, Crvena zvezda nakon pet odigranih utakmica u grupnoj fazi ovosezonske Lige Evrope ima ostvarene dve pobede. Za plasman u narednu fazu takmičenja neophodan je trijumf na gostovanju u Monte Karlu, dok za osvajanje treće pozicije i prelaska u nokaut fazu Lige konferencija i određene rezultatske kombinacije mogu biti dovoljne.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading