UEFA PRESEKLA: Pred mečeve u Evropi, Večiti rivali saznali važne informacije!

Autor:

Sport

25.10.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradske Večite rivale očekuju odlučujuće bitke na međunarodnoj sceni.

UEFA PRESEKLA: Pred mečeve u Evropi, Večiti rivali saznali važne informacije!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Partizan

Crveno i crno-beli u četvrtak 27. oktobra odigraće mečeve petog kola grupe faze Lige Evrope, odnosno Lige konferencija.

Crvena zvezda na najvećem srpskom stadionu dočekuje ekipu Trabzonspora, a puleni trenera Miloša Milojevića u ovom susretu imaju imperativ pobede, jer im samo tri boda donose nadu u plasman u nokaut fazu narednog proleća.

Evropska kuća fudbala UEFA donela je odluku da će se na centru beogradske "Marakane" naći portugalski delioc pravde Žoao Pinjeiro, a njemu će pomagati zemljaci Bruno Žesus i Lusijano Maja, dok će četvrti sudija biti Bruno Žoze Kosta.

 

Standings provided by Sofascore

 

Sa druge strane, ekipa Partizana gostuje u Francuskoj, a eventualnim trijumfom i definitivno bi obezbedili plasman u narednu rundu UEFA Lige konferencija.

Meć na "Alijans Rivijeri" u Nici poveren je mađarskom arbitru  Ištvanu Vadu, a njemu će pomagati Vensel Tot i Ištvan Albert, dok će četvrti sudija biti Adam Farkaš.

 

Standings provided by Sofascore

 

Meč 5. kola "grupe H" između Crvene zvezde i Trabzonspora na programu je u četvrtak 27. oktobra sa početkom od 21 čas, a nešto više od dva sata ranije na teren u Nici istrčavaju puleni trenera Gordana Petrića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading