OVO NIJE PRVI PUT DA MIGRANTI PRAVE PROBLEME: Ceca otkrila primere kada su migranti napali naše sugrađane, tvrdi da su u problemu devojke (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.10.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović progovorila je o napadu na sina njene kume Violete Viki Miljković

OVO NIJE PRVI PUT DA MIGRANTI PRAVE PROBLEME: Ceca otkrila primere kada su migranti napali naše sugrađane, tvrdi da su u problemu devojke (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju emisije "Zvezde Granda" doterana kao i uvek, a raspoloženje joj je pokvarila goruća tema o napadu na sina njene kume Viki Miljković, o čemu je imala jasan stav. 

-Navano da sam čula za Viki. To je strašno, na Instagramu sam okačila moj stav - počela je da priča za Republiku Ceca, pa dodala da se ovom problemu mora stati na put. 

-Ovo nije prvi slučaj kada su migranti u pitanju da prave probleme, pogotovo devojke imaju problem. Naročito kada se vraćaju sa fakulteta i kasnije su im predavanja, jer se oni kreću u grupama, normalno je da se plaše. Nadam se da će naši nadležni organi preduzeti sva moguća sredstva da se tome stane na kraj - rekla je Ceca za Republiku, pa priznala da li stahuje za svoju decu. 

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Ceca Ražnatović

-Moji su odrasli, za Veljka se ne plašim, što vam je jasno. Što se Anastasije tiče, kao i svaka devojka, oprezna je. Nikada ne znate da li ćete naići na migrante, ili na neku poremećenu osobu - dodala je pevačica.

Na pitanje da li strahuje za svoju bezbednost, pevačica je odgovorila kroz smeh: 

-Ja ne izlazim nigde, ja samo radim. Što bi rekao pokojni Ekrem: "kuća poso, poso kuća" - dodala je ona. 

Detaljnije pogledajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading