Policija IDENTIFIKOVALA napadača na sina Viki Miljković: Potegao nož, mladić pobegao!

Autor:

Zabava

25.10.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija identifikovala je migranta koji je od sina Viki Miljković tražio novac.

Policija IDENTIFIKOVALA napadača na sina Viki Miljković: Potegao nož, mladić pobegao!

Foto: republika.rs, Tanjug/V. Sporčić

Kao što je ranije za Republiku otkrio Aleksandar Milić Mili, beogradska policija u saradnji sa Upravom za strance identifikovala je osobu koja je juče prišla maloletnom sinu pevačice Viki Miljković i tražila mu novac, saznaje "Telegraf.rs". 

Dečak nije povređen, a kako je objasnio on je pobegao. 

Prema saznanjima medija, muškarac je na engleskom jeziku od sina naše pevačice tražio novac, što je juče za Republiku otkrio Dragan Tašković Taške, Violetin suprug. 

-Dete se vraćalo sa treninga oko 18 časova kada ga je napala grupa migranata. Prišli su mu dovoljno blizu, stavili ruku u svoj džep i zapretili da će ga izbosti nožem ukoliko im ne da novac - objašnjavao je Taške i dodao: 

-Andrej je odmah počeo da trči, jurili su ga do Beograda na vodi, do "Promenade". Hvala Bogu našem detetu nije ništa, na vreme je uspeo da pobegne - rekao je on za Republiku. 

Republika

Foto: republika.rs

Viki Miljković

- Sreća je što je Andrija aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman - ističe Miljkovićeva. 

Podsećamo, danas je za Republiku kompozitor Aleksandar Milić Mili otkrio da je pronađen identitet migranata koji su napali Andreja Taškovića (15), te da je lično urgirao da se to desi. 

Republika

Foto: ST/D. Kadić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading