PRETUKAO ŽENU GOTOVO NASMRT, IZVAĐENO JOJ POLA ORGANA: Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv muškarca koji je zlostavljao suprugu

Autor:

Hronika

25.10.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž je svojoj supruzi naneo teške teleste povrede kada ju je pretukao u šumi pored Ibarske magistrale.

PRETUKAO ŽENU GOTOVO NASMRT, IZVAĐENO JOJ POLA ORGANA: Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv muškarca koji je zlostavljao suprugu

Foto: Shutterstock

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv D.R (35) zbog sumnje da je u šumi pored Ibarske magistrale brutalno tukao svoju vanbračnu suprugu S.A. zbog čega je ženi izvađeno pola organa, saznaje "Blic".

Prema informacijama koje poseduje taj medij, okrivljenom se stavlja na teret da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata kojem je pretio da će ga ubiti, naneo teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je potom hitno operisana na UC i kojom prilikom joj je odstranjena žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Republika

Foto: Shutterstock

nasilje u porodici

 

Uz Optužnicu kako saznaju, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produzenje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Prema informacijama koje poseduju, osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading