BAKA PUKAO KAO BAS! Izgubio preko 200.000 EVRA, sve što je imao uložio u biznis, a onda su ga svi NAPUSTILI i sve je PROPALO!

Autor:

Zabava

02.11.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase izgubio sve.

BAKA PUKAO KAO BAS! Izgubio preko 200.000 EVRA, sve što je imao uložio u biznis, a onda su ga svi NAPUSTILI i sve je PROPALO!

Foto: Republika

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, propao je u potpunosti. Nakon gašenja Jutjub kanala i Instagram profila, Prase je izgubio i više od 200.000 evra koje je uložio u pokretanje novog biznisa - otvaranje brze hrane u Beogradu, prenosi Kurir.

Kako se navodi, on je mesecima unazad pripremao otvaranje lokala "Baka" na pet lokacija u Beogradu u kojima bi se prodavali razni roštiljski specijaliteti, ali do toga neće doći.

Republika

Foto: ATA Images

Baka Prase izgubio sve

Otvaranje je bilo planirano za kraj godine, ali nakon skandala i potpunog raskrinkavanja jutjubera javnosti, njegovih afera i skandaloznog ponašanja, ostao je bez pozamašne svote novca, tako da nema novca da završi započeto.

- Zbog svega što se desilo u prethodnom periodu Baka je u baš nezavidnoj finansijskoj situaciji. On je uložio više od 200.000 evra u pokretanje biznisa s brzom hranom. Našao je lokale, među kojima je bio najveći onaj na Novom Beogradu. Dao je novac za njihovo sređivanje, a sad je ostao bez ičega. Sve je to stalo na polovini - priča izvor za pomenute medije i dodaje:

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase ostao bez para

- Njega su napustili mnogi sponzori. Osim toga, izgubio je monetizaciju od Jutjuba, što znači da nije zarađivao od pregleda, koje je imao u velikom broju. Ugašen mu je i kanal na ovoj mreži s preko dva miliona pratilaca, a zatim i Instagram profil. Sve je ovo dovelo do toga da se našao u nezavidnoj materijalnoj situaciji, zbog čega je očajan i trenutno ne zna šta da uradi po tom pitanju - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading