OD RUŽNOG PAČETA DO NAJLEPŠE DOKTORKE: Svima je zapušila usta - nema NIJEDNU ESTETSKU korekciju na sebi!

Autor:

Lifestyle

02.11.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepša doktorka svima je zapušila usta!

OD RUŽNOG PAČETA DO NAJLEPŠE DOKTORKE: Svima je zapušila usta - nema NIJEDNU ESTETSKU korekciju na sebi!

Foto: INstagram/Medina Kalver

Doktorka Medina Kalver s ponosom može da se pohvali na društvenim mrežama kako svojom lepotom, tako i uspehom, a do svojih 33 godina uspešno je diplomirala na Univerzitetu u Nevadi za doktora opšte prakse, a takođe je direktor jedne privatne klinike.

Na društvenim mrežama ima dosta pratioca i fanova, a nedavno je objavila video u kojem je prikazala kako je izgledala sa 16 godina, a kako izgleda sada.

"Ponekad možete da propustite koju zabavu i život vam ispadne prilično neverovatan", napisala je ona ispod ovog snimka. Medina je napomenula da se nije podvrgla nijednoj estetskoj operaciji ili ugradnji filera. Međutim, osim priodne lepote, ona na svom Instagram profilu redovno deli momente sa posla, te fanovi često mogu da je vide u radnoj uniformi. Ne libi se ni da podeli kako redovno trenira kako bi podstakla i ostale da vode računa o zdravom životu.

Republika

Foto: INstagram/Medina Kalver

 

 

Ova zanosna i prelepa doktorka često se nalazila na meti kritika što se tiče njenog privatnog života, a otkrila je i nekoliko stvari koje su joj ljudi govorili dok je još studirala, poput:

"Previše si lepa, iskoristi to kako bi bila uspešnija, a ne svoju pamet", ili, "Kao žensko bi trebalo da se fokusiraš na osnivanje porodice i brak". Međutim, Medina koja je bila u braku i razvela se im nije ostala dužna kratkih rukava, odnosno objašnjenja!

"Ova stigma mora da se promeni. Deca su sjajna kada ste spremni. Porodica je sjajna kada ste spremni. Ako niste spremni i to je u redu. Postoji nova normalnost i ta nova normalnost je fokusirana na izgradnju karijera i lični rast. Hajde da prestanemo da očekujemo da se svi uklapaju u kalup koji su stvorili naši roditelji i njihovi roditelji", napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading