ŠOK U PARIZU: Nadal na kolenima, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Sport

02.11.2022

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa je totalno podbacio.

ŠOK U PARIZU: Nadal na kolenima, ovo niko nije očekivao!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španac, Rafael Nadal, eliminisan je sa Mastersa u Parizu.

Rafa je odigrao katastrofalan meč i poražen je od Amerikanca Tomija Pola sa 2:1 u setovima.

Ukupno je po setovima bilo 3:6, 7:6, 6:1.

Nije blistao ni u prvom setu "Bik sa Majorke", puno se mučio, ali je jedan brejk u bio dovoljan da se slomi otpor neugodnog Pola.

Drugi set je krenuo kao iz snova za Španca, Rafael Nadal uspeo je oduzme servis Amerikancu, ali je Pol ekspresno vratio brejk. Igralo se gem za gem, ušlo se u taj-brejk, a tu je Tomi Pol bio mirniji i slavio sa 7:4.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

Totalno je izgbio konce igre Rafa, a Pol je krenuo da blista u odlučujućem setu. Brejk, potvrda istog, zatim i drugi, pa potvrda i tog brejka i Tomi Pol je stigao do 5:1. Nadal je probao da se vrati, imao je ogromnu podršku sa tribina "Bersija", ali nije uspeo.

Tomi Pol, inače 31. teniser planete, u narednoj rundi igraće protiv 14. igrača sveta Pabla Karenja Buste koji je u tri seta bio bolji od Denisa Šapovalova (7:6, 2:6, 6:4).

Novak Đoković će svoj meč treće runde igrati u četvrtak od 15.30 protiv Rusa Karena Hačanova. 

Ove godine, Hačanov je u Parizu već odigrao dva meča. U prvom kolu demolirao je Argentinca Sebastijana Baeza sa 2:0 (6:1, 6:1), dok je u drugoj rundi bio bolji od Švajcarca Marka Andree Haslera sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4). Đoković je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom savladao Amerikanca Maksima Kresija sa 2:0 (7:6, 6:4).

Novak je šesti nosilac turnira, a trenutno sedmi teniser planete, dok je Hačanov 19. na svetu. Bolji iz ovog meča ići će na megdan pobedniku duela Rud - Museti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading